Papiertransport

Papiertransport is een belangrijk onderdeel van ons aanbod. Dagelijks worden ruim 30 auto’s ingezet voor papiertransport volgens het Joloda systeem. De Transportcentrale Rotterdam beschikt over een groot aantal moderne trailers voorzien van dit systeem. Dat zetten we graag in voor uw papiertransport.

Joloda systeem

Het Joloda systeem maakt het voor de chauffeur mogelijk om rollen papier zelf te laden en te lossen via de achterzijde van de trailer. Na het lossen kan de vloer eenvoudig weer volledig vlak worden gemaakt, zodat je direct andere goederen kunt vervoeren. Wij beschikken over 13.60m tautliners met een insteekhoogte van 2.60m en een laadvermogen van ca. 30 ton.


Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Laat uw gegevens achter in het invulformulier hiernaast met uw bericht, dan krijgt u zo spoedig mogelijk antwoord van ons. Neemt u liever telefonisch contact op? U vindt onze verschillende telefoonnummers op de contact-pagina. U kunt ook altijd ons algemene nummer bellen, deze staat onderaan deze pagina. Dan helpen we u graag verder.